Tandarts Vlasblom

Veelgekozen cosmetische behandelingen

Veelgekozen cosmetische behandelingen

Geplaatst op

We nemen in deze blog met jou een aantal belangrijke cosmetische behandelingen door die door de jaren heen een belangrijke rol zijn gaan spelen in de populaire cultuur. Steeds vaker kun je bij artsen terecht voor een cosmetische behandeling. Dit geldt zowel voor plastische chirurgen als voor tandartsen. We nemen verschillende behandelingen hieronder met je door. 

Bleken 

Het is mogelijk om heel eenvoudig bij de tandarts je tanden te laten bleken met behulp van peroxiden en een speciale lamp. De behandeling duren ongeveer 40 minuten en zijn meestal en één of twee keer afgerond. Je hoeft dus niet vaak langs de tandarts om de behandelingen te ondergaan. Het leukste van alles is nog dat het niet zeer doet. De tint die je kan krijgen varieert van iets donkerder naar lichter en lichter. 

Facings

Het is mogelijk om bij de tandarts facings te laten zetten die tanden corrigeren op basis van kleur en vorm, op deze manier is het mogelijk om tanden anders te laten lijken. Je wilt gewoon graag een gebit dat er fris en recht uitziet. Met facings is het mogelijk om dit ideaal te bereiken. Laat je informeren door de tandarts bij jou in de buurt 

Bovenste ooglidcorrectie 

Tegenwoordig is het mogelijk om de bovenste oogleden te laten corrigeren wanneer deze gaan hangen als gevolg van ouderdom. Deze correctie van bovenste ooglid wordt vergoed. De correctie van het onderste ooglid wordt doorgaans niet vergoed omdat deze vaak puur esthetisch gemotiveerd is. De correctie van het onderste ooglid heeft dus doorgaans geen medische noodzaak.

Even voor de goede orde: deze cosmetische behandeling laat je natuurlijk niet bij de tandarts doen, maar bij een cosmetisch arts. Blijf ons volgen zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes op het gebied van cosmetica en schoonheid. Sla de halfjaarlijkse tandartscontrole niet over, zodat je altijd een goed gebit hebt. Veel succes met het uitzoeken van je geschikte cosmetische behandeling.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden