Tandarts Vlasblom

Cosmetische behandelingen die je kan doen

Cosmetische behandelingen die je kan doen

Geplaatst op

Cosmetische behandelingen worden vaak in het verkeerde licht gezet, als iets slechts of iets dat dom is om te doen. In dit blog vertellen we je waarom er wel degelijk goede cosmetische ingrepen zijn.

Functionele cosmetische ingrepen

Er zijn ook een aantal cosmetische ingrepen die erg functioneel kunnen zijn en veel voordelen kunnen bieden. Bijvoorbeeld een botox injectie in de oksel om overmatig zweten tegen te gaan.

Je kan ook een liposuctie doen om jezelf te helpen met afvallen en met risico lopen op hart en vaatziekten. Botox in het voorhoofd zou ook zelfs kunnen helpen tegen migraines omdat de spieren rondom het hoofd dan ontspannen.

Met bijvoorbeeld een ooglift kan je ook je zicht verbeteren omdat je zicht dan niet meer wordt verhinderd door je ooglid.

Andere cosmetische ingrepen

Andere ingrepen zijn bijvoorbeeld niet per se gericht op verbeteringen voor de gezondheid. Je kan bijvoorbeeld ook een tatoeage verwijderen. Als je een ongepaste tatoeage hebt of simpelweg spijt hebt dan gaat dit heel makkelijk en snel.

Je kan ook fillers nemen om er jonger en strakker uit te zien. Dit is meestal een optie voor mensen die ontevreden zijn met hun uiterlijk en dit zodanig willen veranderen. 

Kaaklijn strakker maken is ook een optie die je kan doen als je daar ontevreden mee bent. Ook kan je met MD codes werken, hierdoor kan je je uitstraling van je gezicht compleet veranderen.

De conclusie die je kan trekken uit dit blog is dat er veel meer functionaliteit zit aan cosmetische ingrepen dan eerst werd gedacht. Natuurlijk kan je ook gewoon een ingreep doen zodat je een uiterlijke verandering kan doen, maar dit is vaak niet de enige reden voor de ingreep.

Neem een kijkje op onze site en bekijk al onze andere informatieve blogs. Zo blijf je steeds maar nieuwe dingen leren. En wie weet word je overgehaald om iets nieuws te proberen.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden